A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

Початок опалювального сезону на Чернігівщині під загрозою? В Україні заборгованість підприємств ТКЕ за розподіл газу досягла 1 млрд грн – АГРУ

З початку року борги виробників тепла для потреб населення перед Операторами ГРМ вже склали більше 1 млрд грн. Боргова криза потребує вирішення напередодні опалювального сезону.

11:02 04.08.2020

Послаблення карантину на Чернігівщині: дозволено роботу громадського транспорту

На Чернігівщині відсьогодні дозволені регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. Таке рішення [посилання на протокол] ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За даними ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 22.05.2020 загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення по області становить 2,32 (вимога не більше 12), завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, становить 4% (вимога не більше 50%), середня кількість тестування методом полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу складає 17 на 100 тисяч населення (вимога – не менше 12). Таким чином, за словами заступника голови Чернігівської ОДА Андрія Подорвана, епідеміологічні умови, які складалися в області протягом останнього тижня, дозволяють пом’якшити обмеження та перейти до другого етапу адаптивного карантину. Відповідно до рішення комісії з 22 травня в регіоні дозволено роботу автотранспорту виключно з дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог та за умови регулярної дезінфекції. Кількість пасажирів не може перевищувати кількість місць для сидіння. Крім того, комісія на сьогоднішньому засіданні дозволила: — проведення спортивних заходів без глядачів, у яких беруть участь до 30 осіб (за погодженням із профільними структурних підрозділів облдержадміністрації — до 50, більше – за погодженням з МОЗ України); — проведення релігійних заходів — якщо у відповідній будівлі перебуватиме не більше однієї особи на 10 квадратних метрів; — діяльність готелів (крім функціонування ресторанів у готелях). Наступне пом’якшення карантинних обмежень в області заплановане на 1 червня. Цього дня мають відновити роботу заклади дошкільної освіти. Однак відкриються лише ті дитсадки, які повністю зможуть забезпечити дотримання рекомендацій Міністерства охорони здоров’я та Головного державного санітарного лікаря України. Безпосереднє рішення по роботі дитсадків приймуть не пізніше 29 травня після аналізу епідемічної ситуації. Департамент інформаційної діяльності та комунікацій

15:22 25.05.2020

2 мільйони гривень повернуто до бюджету завдяки державним виконавцям Чернігівщини

Стягнення коштів на користь держави – один із обов’язків, покладених на органи виконавчої служби. Повернені фахівцями юстиції борги за несплату штрафів, податків чи судового збору, сприяють наповненню бюджету.

14:09 21.05.2020

Що чекає на неплатників аліментів у борговій ямі?

Злісні неплатники аліментів – це та категорія громадян, яка здатна на систематичне й довготривале порушення закону. Не виконуючі рішення суду щодо грошового забезпечення свої дитини, горе-батьки починають «падати» у боргову яму та боротися із законодавчими санкціями.

10:09 20.05.2020

Як перевірити свої нарахування за газ та його доставку

Що робити, якщо платіжка за доставку газу та газ не прийшла вчасно через перебої в роботі пошти або згубилась? Подивитись та перевірити нарахування можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua. Такий кабінет мають нині понад 111 тисяч споживачів газу на Чернігівщині, повідомляють в АТ «Чернігівгаз». Раніше його можна було отримати, самостійно зареєструвавшись на сайті. Тепер зробити це ще простіше – за допомогою експрес-реєстрації. Достатньо подзвонити до контакт-центру «Чернігівгазу» (0462) 61-62-04,  (067) 65-64-104, назвати свій особовий рахунок, і оператори самі зроблять такий кабінет для споживача. Телефонувати потрібно з мобільного – він буде використаний для створення кабінету.  Після цього протягом дня на телефон споживача надійде смс-повідомлення з логіном і паролем для входу в кабінет. Можна натиснути на посилання в повідомленні і увійти в кабінет одразу зі смартфона, ввівши вказані логін і пароль. Або можна увійти з комп`ютера– обрати функцію «увійти» на сайті 104.ua і ввести ті ж самі логін і пароль з смс-ки.

10:07 20.05.2020

Рівень розрахунків за доставку газу на Чернігівщині в березні зменшився на 22%

З початком карантину на Чернігівщині на 22% впав рівень розрахунків за послуги газопостачання. В умовах карантину, коли сім’ї знаходяться вдома і цілодобово користуються газом та іншими комунальними послугами, важливість безвідмовної роботи всієї критичної інфраструктури зросла в рази. Працівники АТ «Чернігівгаз» роблять все, щоб забезпечити безперебійне і безаварійне газопостачання, сподіваючись на розуміння і підтримку споживачів.

10:33 10.04.2020

Для споживачів газу розробили експрес-реєстрацію в онлайн-сервісі, щоб вони могли передати показання та заплатити за газ, не виходячи з дому під час карантину

Щоб споживачам газу не довелось виходити з дому під час карантину – аби, наприклад, передати показання лічильників, в АТ «Чернігівгаз» екстрено розробили експрес-доступ до онлайн-сервісів на 104.ua.  Тепер, щоб скористатися ними, достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру (0462) 61-62-04, 067 65-64-104, і  особистий кабінет буде створений автоматично.

09:10 31.03.2020

Відділення Національної служби посередництва і примирення на варті забезпечення стабільності стану соціально-трудових відносин Чернігівщини

Нещодавно в нашій державі відбулися вибори Президента України та депутатів Верховної Ради. Вся громадськість сподівається, що після реформування спільними зусиллями влади та суспільства, оновлення багатьох галузей економіки буде досягнуто сталого соціально-економічному розвитку держави та підвищення рівня добробуту наших громадян.

14:53 10.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь