Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Прилуцький районний сектор №3 філії Державної установи "Центр пробації" в Чернігівській області

Дві війни – Україна одна

 Історія Другої світової війни – непроста своєю багатогранністю, строкатістю й наслідками. Непроста своїм переходом у «війни пам’яті» й тим, що безпосередньо впирається у повномаштабну війну сьогодення – України проти російського агресора.

09:41 05.05.2023

Співпраця пробаціонера і правопорушника можлива дистанційно

Україна системно працює над цифровізацією, особливо в умовах війни. Тож, відповідні зміни, які було внесено наказом Міністерства юстиції до Порядку складання досудової доповіді, значно прискорять роботу працівників служби пробації.

17:23 25.04.2023

Пробація не тільки для дорослих

Проблема злочинності неповнолітніх завжди актуальна для суспільства, адже від того, як вона вирішується, залежить і розвиток здорового суспільства. Тому особливе занепокоєння викликає зростаюча злочинність неповнолітніх

09:35 28.09.2022

Про співпрацю з системою безоплатної правової допомоги

Уповноважені органи з питань пробації у своїй діяльності постійно взаємодіють з іншими органами та установами для допомоги клієнтам пробації у вирішенні проблемних питань у межах повноважень наданих державою. Так одним з таких підрозділів є Варвинське бюро правової допомоги, яке є територіальним відділенням Координаційного центру з надання правової допомоги.

16:40 27.09.2022

Підвищення рівня професійних навичок співробітників органу пробації

Працівники пробації у процесі виконання повсякденних завдань та функцій постійно підвищують рівень спеціальних навичок та знань. Одними з важливих навичок є реалізація пробаційних програм, які призначаються судами правопорушникам для проходження в обов'язковому порядку. Проте застосовувати цей унікальний інструмент до "клієнтів пробації" у процесі їх перебування на обліку можуть лише ті працівники, які пройшли спеціальне навчання та отримали підтверджуючий документ – куратори пробаційних програм. Таких працівників у пробації на даний час трохи більше тисячі осіб, у Прилуцькому районному секторі № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернігівській області також є відповідно навчений співробітник який має право проводити пробаційні програми призначені рішенням суду.

11:57 30.08.2022

Заходи з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

Торгівля людьми – наймасштабніший злочин, злочин проти людства, прояв сучасного рабства. Такі злочини належать до когорти транскордонних. Без координації зусиль міжнародної спільноти їх не можливо подолати. Торгівля людьми вважається особливо тяжким злочином в Україні та багатьох інших країнах. Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. Нині у світі понад 21 мільйон людей є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки і діти потрапляють до рук торговців людьми, як у власних країнах, так і за кордоном. При цьому страждають усі країни – і країна походження, транзиту, і країна призначення.

09:57 29.08.2022

Переваги пробації для держави

Служба пробації створена перш за все для того щоб покращити життя суспільства. Переваги застосування пробації передбачають справедливе здійснення правосуддя: обрання покарання, необхідного та достатнього для виправлення, з врахуванням принципу гуманізму та високих європейських цінностей, та, безпосередньо, підвищення рівня безпеки в суспільстві.

15:29 28.07.2022

Патріотичне виховання на базі підрозділу органу пробації

Національно-патріотичне виховання молоді – це комплексна системна і цілеспрямована діяльність органів державної влади, в тому числі органів пробації, освітніх закладів, громадських організацій, сім’ї та інших соціальних інститутів щодо формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави.

11:28 28.07.2022

Роз’яснення щодо діяльності волонтерів пробації

Нині волонтерів можна сміливо назвати людьми які створюють історію, вони дають надію на краще та допомагають тим, кому це дійсно необхідно. Органи пробації також залучають волонтерів у своїй діяльності.

09:39 30.06.2022

Поповнення в колективі

Пробація – це молода служба з великим майбутнім, яка вже довела свою ефективність на рівні держави та всьго суспільства. Як і інші установи та організації різних форм власності, служба пробації тримається на професійних співробітниках здатних вирішувати будь-які  поставлені завдання в короткий проміжок часу, оскільки до професійних да ділових якостей досвідчених співробітників служби пробації відносяться: комунікативність, вміння приймати правильні рішення, компетентність, аналітичний склад мислення, ініціативність, увага до деталей та багато іншого.

16:25 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь