Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Прилуцький районний сектор №3 філії Державної установи "Центр пробації" в Чернігівській області

Досудова доповідь – справедливе рішення суду!

           Якщо людину звинувачено у вчиненні злочину невеликої або середньої тяжкості, або тяжкого злочину, за який нижня межа санкції не перевищує п’ять років позбавлення волі, суд постановляє ухвалу, якою доручає працівнику пробації скласти досудову доповідь.

11:45 25.09.2023

Пробація – безпечніше суспільство

         Інколи людина помиляється і стає на неправильний життєвий  шлях. Тоді їй потрібна своєчасна підтримка, кваліфікована допомога фахівців, добре слово та розуміння. Адже вона в першу  чергу залишається людиною, яка має право  на любов, на родину, на щастя,  можливість повернути собі добре ім’я і місце у суспільстві.

14:37 25.08.2023

Правопросвітництво - важливий чинник для запобігання повторних правопорушень

  Для колишніх засуджених «вихід на свободу» є гострою кризовою ситуацією, оскільки за час відбування покарання у місцях обмеження або позбавлення волі вони втрачають навички до вільного життя.

11:50 09.08.2023

«Центр пробації» та служба зайнятості: співпраця триває

        Вирішити проблеми та підтримати клієнтів пробації на шляху до позитивних змін допомагають представники державних і неурядових організацій та установ.  Саме вони демонструють, що є так звана «група підтримки», яка покликана зробити процес виправлення і ресоціалізації засуджених безболісним і комфортним. Так, Прилуцький районний сектор № 3 філї  Державної установи "Центр пробації" в Чернігівській області плідно співпрацює зі службою зайнятості.  Зокрема, з метою задоволення потреби в працевлаштуванні п'ятьом клієнтам пробації з початку 2023 року році було видано направлення до Варвинського сектора Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості. Нині один підобліковий пробації в статусі  безробітного перебуває на обліку в центрі занятості. Завдяки професійній роботі фахівців служби зайнятості видано п'ять направлень на суспільно-корисні роботи.

11:43 26.06.2023

До Міжнародного дня захисту дітей

День захисту дітей - це свято, що символізує незаперечну цінність і величезне значення дітей в житті суспільства. Веселе й безтурботне дитинство повинна мати кожна «маленька людина». На жаль, війна, безвідповідальне ставлення батьків до виконання своїх обов’язків, сучасне стрімке жорстоке сьогодення, позбавляє дитинства багатьох маленьких українців. Тому головною задачею дорослих є забезпечення майбутнього дітей, створення необхідних умов для безпеки, оберігати їхні права та сприяти їхньому всебічному розвитку.      

10:33 02.06.2023

Дві війни – Україна одна

 Історія Другої світової війни – непроста своєю багатогранністю, строкатістю й наслідками. Непроста своїм переходом у «війни пам’яті» й тим, що безпосередньо впирається у повномаштабну війну сьогодення – України проти російського агресора.

09:41 05.05.2023

Співпраця пробаціонера і правопорушника можлива дистанційно

Україна системно працює над цифровізацією, особливо в умовах війни. Тож, відповідні зміни, які було внесено наказом Міністерства юстиції до Порядку складання досудової доповіді, значно прискорять роботу працівників служби пробації.

17:23 25.04.2023

Пробація не тільки для дорослих

Проблема злочинності неповнолітніх завжди актуальна для суспільства, адже від того, як вона вирішується, залежить і розвиток здорового суспільства. Тому особливе занепокоєння викликає зростаюча злочинність неповнолітніх

09:35 28.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь