A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

Кількість злісних неплатників за розподіл газу на Чернігівщині зменшилась на 40%

78 тисяч – стільки споживачів наразі мають борг за послугу з розподілу газу перед АТ «Чернігівгаз». Його загальна сума скала 15,7 мільйонів гривень. Найбільша кількість боржників – у Прилуцькому та Ніжинському районах.

11:20 31.08.2021

Кількість злісних неплатників за розподіл газу на Чернігівщині зменшилась на 40%

78 тисяч – стільки споживачів наразі мають борг за послугу з розподілу газу перед АТ «Чернігівгаз». Його загальна сума скала 15,7 мільйонів гривень. Найбільша кількість боржників – у Прилуцькому та Ніжинському районах.

11:20 31.08.2021

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: до 30 вересня подовжено термін підключення до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж»

Всупереч весняним очікуванням постачальників та прогнозам експертів газового ринку, вартість блакитного палива в міжопалювальний період не лише не зменшилася, а, навпаки, зросла. Так, за даними Української енергетичної біржі, у травні-серпні середньозважена вартість ресурсу зросла більше ніж на 68% – з 9,3 грн до 15,7 грн за кубометр. А закупівельна вартість на вересень уже перевищує 18,3 гривень за кубічний метр. У той же час, ціна газу для побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», у вересні залишиться незмінною і складатиме 7,99 грн за куб.

10:23 31.08.2021

АТ "Чернігівгаз" здійснює безкоштовну заміну лічильників газу

За 8 місяців 2021 року, спільно з представниками державного підприємства "Чернігівстандартметрологія", газорозподільна компанія провела планові повірки 12,2  тис. побутових лічильників газу. Під час них виявили, що 4,9 тис. лічильників непридатні для подальшої експлуатації, оскільки похибка вимірювання перевищує допустимі норми. Це відбувається через зношеність внутрішніх складових, а саме вимірювального та лічильного механізмів. Такі лічильники підлягають заміні – її здійснює оператор ГРМ за рахунок тарифу на розподіл газу.

10:23 31.08.2021

Новий опалювальний сезон: жителі Чернігівщини будуть з теплом та гарячою водою

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу», прийнятий Парламентом 14 липня.

10:21 31.08.2021

Що потрібно для оперативного вирішення «газових» питань?

Сьогодні на ринку природного газу працюють два типи компаній з абсолютно різним функціоналом та обов’язками. Перші – компанії-постачальники (наприклад, ТОВ «Чернігівгаз Збут»), яким ви сплачуєте за газ, як товар. Другі – Оператори газорозподільних мереж (ГРМ), яким ви сплачуєте за розподіл/доставку газу (їх, за звичкою, називають «облгазами»).

10:20 31.08.2021

Збільшимо лісистість Чернігівщини!

28 липня в облдержадміністрації відбулася дуже важлива нарада, ініційована головою Державного агентства лісових ресурсів України Юрієм Болоховцем. Тема – виявлення самозаліснених і придатних для створення лісів земельних ділянок державної та комунальної власності для їх подальшого використання.

11:54 30.07.2021

86 багатоповерхівок замовили ТО внутрішньобудинкових мереж у «Чернігівгазу»

Близько двох десятків витоків газу на фасадному газопроводі однієї багатоповерхівки виявили фахівці «Чернігівгазу». Подібним ситуаціям та аварійним відключенням газопостачання можна запобігти за умови вчасного проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж.

10:52 30.07.2021

104.ua для бізнесу: зручність та економія часу для розвитку власної справи

Побутові клієнти вже давно оцінили переваги онлайн сервісів для взаємодії з ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Така послуга тепер доступна і представникам малого та середнього бізнесу. Особистий кабінет на сайті 104.ua — це сервіс для обміну даними між програмами з бухгалтерського документообігу: СRM, 1C Докс, 1С Індастрі, 1С Бухгалтерія.

16:56 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь